Identificació i titularitat

D’acord amb la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, comuniquem que el lloc web www.laportablava.com pertany a La porta blava, amb NIF 46716459-D i amb domicili social a Badalona (Barcelona).

Accedir a aquest lloc web i navegar-hi atribueixen a qualsevol persona la condició d’usuari i impliquen el coneixement i l’acceptació plena i sense reserves d’aquest avís legal.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc web és de caràcter lliure i gratuït.

Els usuaris d’aquest lloc web es comprometen a utilitzar-lo de conformitat amb la llei, l’ètica i les bones pràctiques generalment acceptades i amb respecte envers l’ordre públic.

Els usuaris accedeixen voluntàriament a aquest lloc web i a compte i risc propis. La porta blava no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de la manca de veracitat, integritat o actualització de la informació que s’hi ofereix.

La porta blava no garanteix l’accés continuat a aquest lloc web o els seus continguts, ni que es visualitzin o descarreguin correctament. Hi pot haver obstacles, dificultats o interrupcions per circumstàncies alienes al nostre control.

La porta blava no garanteix l’absència de virus o altres components o dispositius lesius que puguin causar danys informàtics als usuaris. En conseqüència, La porta blava no respon pels possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema, aliens al nostre control, ni tampoc per possibles danys al sistema informàtic dels usuaris com a conseqüència d’accedir-hi.

La porta blava no assumeix cap responsabilitat pels continguts dels enllaços de tercers als quals es pugui accedir des del lloc web. Aquests enllaços tenen, únicament i en exclusiva, la funció de facilitar fonts que permetin ampliar la informació proporcionada al lloc web de La porta blava.

Drets de propietat intel·lectual

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat de La porta blava i estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual i industrial. Accedir a aquest lloc web i navegar-hi no atorguen als usuaris cap mena de titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual d’aquest lloc web o els seus continguts. Queda, per tant, expressament prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclosa qualsevol mena de reproducció, total o parcial, distribució, cessió a tercers o alteració d’aquest lloc web o els continguts que l’integren, la seva estructura, disseny, elements, components i documentació inclosos, sense el consentiment previ i exprés de la titular.

Així mateix, les marques, noms comercials, logotips i altres signes distintius que figuren o puguin figurar en aquest lloc web estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial. La porta blava és un nom comercial registrat a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. Queden prohibitsl’ús i l’explotació de qualsevol dels signes distintius esmentats sense l’autorització prèvia de la titular.

D’altra banda, els signes distintius de tercers que surten o puguin sortir en aquest lloc web podrien estar registrats i protegits per la legislació vigent que els sigui aplicable. En qualsevol cas, cal que l’usuari se n’asseguri abans de fer-ne cap ús i demani, si escau, el consentiment previ al seu titular.

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades personals recollides per mitjà del correu electrònic, qualsevol formulari disponible al lloc web www.laportablava.com o altres procediments dissenyats a aquest efecte s’inclouen en un sistema de tractament de dades titularitat de La porta blava, l’única finalitat del qual és mantenir la relació professional que La porta blava manté amb els seus clients, col·laboradors i proveïdors, així com gestionar, administrar, prestar, ampliar i millorar els serveis.

Mitjançant l’enviament voluntari de les vostres dades, presteu el vostre consentiment de manera expressa i inequívoca que aquestes dades personals s’incorporin al sistema de tractament de dades propietat de La porta blava, degudament inscrit en el registre general de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i que es facin servir, es tractin i es gestionin d’acord amb el que s’estipula en aquesta clàusula.

Les dades subministrades només es fan servir amb la finalitat esmentada i no se cediran mai a tercers sense el vostre consentiment previ per escrit. En el cas que les dades recollides s’hagin de fer servir per a una finalitat diferent, també us demanarem el vostre consentiment. Així mateix, garantim la confidencialitat i la integritat de totes les dades de caràcter personal que ens faciliteu, que es tracten amb el grau de protecció adequat, segons el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, mitjançant l’adopció de les mesures de seguretat necessàries per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat per part de tercers. Tots els continguts que ens faciliteu estan protegits per acords de confidencialitat als quals s’atenen, si escau, tots els nostres treballadors i col·laboradors. Igualment, fem servir bases de dades segures i protocols de transferència segura d’arxius.

D’acord amb el que estableix la LOPD, també us comuniquem que teniu la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals. Per fer-ho, només cal que ens envieu correu electrònic a l’adreça contact@laportablava.com, que adjunteu el vostre DNI escanejat i que indiqueu el vostre nom, cognoms, adreça i el motiu de la sol·licitud: accés, rectificació, cancel·lació o oposició.

Revisió de les clàusules

La porta blava es reserva el dret de modificar, revisar o actualitzar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, les clàusules d’aquest avís legal quan ho consideri oportú,o amb la finalitat d’adequar-les als canvis normatius o tecnològics que escaiguin. Les modificacions tindran efecte des del moment que es publiquin al lloc web www.laportablava.com.

Validesa i independència de les clàusules

Si cap de les clàusules contingudes en aquest avís legal es declara il·legal, nul·la o inaplicable mitjançant una decisió judicial, la resta de les estipulacions continuen gaudint de plena vigència i efecte.

Legislació i jurisdicció aplicables

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola. Per resoldre qualsevol controvèrsia o disputa legal relacionada amb aquest document o que se’n derivi, els usuaris d’aquest lloc web o els particulars o empreses que contractin els serveis de La porta blava, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels jutjats i tribunals de Barcelona.

Política de galetes

La porta blava utilitza galetes pròpies i de tercers per facilitar la vostra experiència com a usuaris del lloc web i captar dades estadístiques mitjançant l’anàlisi de les dades de navegació. Si continueunavegant, en compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació, esteu acceptant la política de galetes.

El lloc web pot recollir i utilitzar les dades relatives al tipus de cercador que feu servir, els arxius que sol·liciteu, i el domini i país des del qual enssol·liciteu informació, amb la finalitat de millorar el servei.

El lloc web fa servir productes de Google i WordPress per a les estadístiques i estudis de sobre els usuaris. Fem servir galetes per recollir informació de manera anònima sobre el trànsit del lloc i sobre dades com pàgines visitades, URL de referència, navegador web utilitzat i altres dades disponibles públicament que no ens permeten identificar els usuaris de manera individual.

Els usuaris poden decidir lliurement si volen implantar o no les galetes al seu disc dur, així com eliminar-les, seguint el procediment establert en la secció d’ajuda de cada navegador. També podeu configurar el navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir llavors si voleu implantar-les o no al vostre disc dur.

El fet que els usuaris configurin el seu navegador per rebutjar totes les galetes, o expressament les nostres, pot suposar que no puguin accedir a certs continguts i serveis del lloc web i, en conseqüència, tenir una experiència menys satisfactòria de navegació per www.laportablava.com.